RAAK

MISSCHIEN BALANCEER JE. 

Als ondernemer zijn er momenten waarop je wilt weten waar je staat of wat er speelt. En soms kun je er niet helemaal de vinger op leggen. Wat is nu een goede volgende stap, welke beslissing kan ik het beste nemen? Je kent je bedrijf goed, net als je producten, diensten, medewerkers en klanten. Maar is dat wel zo?

 

Je bent al lang succesvol in wat je doet en toch knaagt er iets. Je wilt verder en de juiste stappen zetten, onderbouwd met een goed plan. Maar zonder stil te staan bij het hier en nu, ga je onherroepelijk stappen overslaan. Wij helpen je de hobbels te zien en de focus te leggen op het hier en nu. Misschien moet je eerst zelfs eerst een stap terug. We stellen (kritische) vragen daar waar het lastig wordt en visualiseren de processen of vraagtekens. Deze visuals geven helderheid, inzichten en houvast. Uiteindelijk komen we samen tot een onderbouwd sterk plan en advies.

Op basis van het vraagstuk maken we een plan en omkaderen we onze opdracht zodat duidelijk is welk traject we gaan volgen en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Door stil te staan, kun je raak schieten!

Organisatie coaches Paul Roling (business architect) en Candace Uiterwaal (ontwerper, creatief regisseur en visualisatie) RAKEN de kern van jouw vraag. 

Bel ons voor een gesprek:Paul 0630199585 Candace 0621202885