Sinds 2003 werk ik als concept bedenker en (grafisch) ontwerper onder de naam CANDACE in VORM. Voor die tijd was ik werkzaam bij verschillende reclamebureau's o.a Doorn & Roos, Triad Take Five, ESENSO, ESL, creative producties en Dapper en Link. Ik woon en werk in Utrecht, samen met Lennart, Iza en Jiri en mijn hond Bing. 

Met Paul Roling ben ik als vormgever ook als organisatiecaching aan het werk. Onder de naam RAAK werken we voor bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken in het maken van nieuwe (strategische) keuzes. 

Iedere week sta ik op de dansvloer bij DCU. Moderne dans daar word ik heel erg blij van. Het groot, klein en binnen de kaders van een creatieve choreografie kunnen bewegen komt dichtbij mijn kijk op mijn werk. Hier haal ik veel energie en inspiratie uit.

Ben dagelijks te vinden in de bossen rondom Utrecht. Met mijn (jacht)hond; een flatcoated retriever in hart en nieren. Een groot cadeau, deze hond. Er komt een puppy aan, dus het opvoeden en trainen gaat weer beginnen. Can't wait.